Groepsfoto

Uit groep 6B:

 • Het Zweedse renspel
 • Kerstdiner
 • Juf Ilse op bezoek met Dorian
 • Groep 6B                       Het Zweedse renspel


  Zweeds renspel

  Rekenen maar dan anders!

  We hebben vrijdagochtend een Zweeds renspel gedaan met rekenen.

  Er hingen op het schoolplein 24 bladen met sommen. Dank aan de 2 moeders en zoon die geholpen hebben met ophangen.

  Hieronder kunt u lezen wat de kinderen er van vonden.

  1 ding is zeker, het was een hele geslaagde rekenles. Alle kinderen zijn super goed bezig geweest met het uitrekenen van de sommen.

   

   

  foto-11.png

   

  foto-10.png

   

  foto-2.pngfoto-13.png

   

  Het zweedse renspel is een leuke en handige manier om goed leren rekenen het leert je rekenen terwijl je iets doet wat ik persoonlijk heel leuk vind ik denk dat andere kinderen er ook zo over denken ,ik vind dat dit een hele effectieve les was.

  -Kenza

   

  foto-3.png

   

  Het was leuk! normaal zitten we gewoon binnen. terwijl we nu gewoon sportief bezig waren. Iedereen kon goed samen werken .het waren gewoon reken sommen maar zo is het wel leuker. Dit is het Zweedse renspel.

  Groet Fay

  foto-4.png foto-5.png

  Het Zweedse reken spel was erg leuk .Het was heel leerzaam je kon heel veel leren van reken terwijl je plezier maakt iedereen werkten goed samen met elkaar ,niemand deed iets anders dan rekenen we vonden het allemaal HEEL LEUK .

  Dynaisha en groep 6b

  foto-6.png foto-8.png

  Pfffff Wat een reken werk.Maar toch hebben we ons best gedaan.Met zweed op iedereens voorhoofd.Het was het waard de juf zei:’’jullie hebben het goed gedaan”.Ik vond het samenwerken heeeel leuk.

  Rosario groep 6b.

  foto-9.png foto-12.png

  Het zweedse spel was heel erg leuk, het is rekenen en sporten tegelijk. Het is anders dan zo een rekenles en de hele tijd op je tablet staren. Iedereen vond dit leuk

  Sahaana

  6B

  foto-1.png

  24-01-2018