Onze groepen

Onze school telt 22 groepen, van elk leerjaar hebben we meerdere groepen. Daarnaast hebben wij ook een peuterspeelzaal. Links in het menu kunt u de groepen aanklikken.
Regelmatig worden hieronder nieuwsberichten uit de klas geplaatst. Rechtsonder kunt u op groep filteren.

Groep 1-2D

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
spelletjesmiddag De kinderen hebben zich weer vermaakt tijdens de spelletjesmiddag. Onder begeleiding van de juf, ... Lees meer »
bootjes Vanmiddag gingen alle kinderen heel enthousiast aan de slag met een project: zelf een boot maken ... Lees meer »
eerste schoolweek De kinderen zijn iedere dag fijn aan het spelen, maken nieuwe vriendjes en ontdekken wat er alle ... Lees meer »
kunstwerken geïnspireerd door Kandinsky Lees meer »
tuincentrum gezellig in het tuincentrum spelen Lees meer »
bloemen Esther en Nil hebben mooie bloemen gemaakt met de doppen. Lees meer »
groeien De plantjes van de kinderen groeien goed. Vandaag konden er al een paar met tuinkers mee naar hu ... Lees meer »
djèmbe les Vanochtend kregen we djèmbe les; we hebben lekker getrommeld! Lees meer »
Quadro-mechanica Niets is leerzamer dan zelf dingen bedenken en dan proberen te realiseren. Met materialen zoals ... Lees meer »
lekker spelen Fijn met blokken spelen of met de trein. Lees meer »
werkles maandagochtend Fijn spelen met de trein, blokken en Dubelino, kerstpuzzels maken op de computer, kaarsjes en sl ... Lees meer »
de kerststal kerststal met kamelen erin Lees meer »
Sinterklaasfeest Beste ouders/verzorgers, Nog even ter info: Morgen beginnen we gewoon om 8:30 tot 11:45. Wij heb ... Lees meer »
spinnenweb 's Ochtends maakten we in de kring een spinnenweb. Om de beurt mochten ze een naam noemen van ee ... Lees meer »
herfstblaadjes en kabouters Kabouterhuisjes en dorpjes maken of zelf kabouter spelen. Bomen verven, blaadjes plakken en blaa ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   

Nieuws

Voorleeswedstrijd
Boekenmarkt
Start kinderboekenweek
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.

Zoekfilter

Categorieën:
Auteurs:
  • Chantal Bouman
  • Richelle Noordover
  • Linda Woutersen
Zoeken: