Onze groepen

Onze school telt 22 groepen, van elk leerjaar hebben we meerdere groepen. Daarnaast hebben wij ook een peuterspeelzaal. Links in het menu kunt u de groepen aanklikken.
Regelmatig worden hieronder nieuwsberichten uit de klas geplaatst. Rechtsonder kunt u op groep filteren.

Groep 1-2D

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
ons eigen sprookjesbos Het is nog lang geen sprookjesbos, maar met welliefst zeven échte bomen in de klas komen we aard ... Lees meer »
eerste schooldag na de Corona-sluiting Voor een deel van de klas was het vandaag eindelijk weer tijd om naar school te gaan. Het was ge ... Lees meer »
verkeersles Op dinsdag leerden de kinderen iets over het verkeer. Wat zijn de regels en gevaren voor voetgan ... Lees meer »
De verhuizing van Eend We zijn deze week begonnen met een nieuw thema in de klas: wonen. Het prentenboek 'de verhuizing ... Lees meer »
oude spelletjes Beste ouders, in de hal bij de kleuters liggen diverse spelletjes op tafel. deze mag u uitzoeken ... Lees meer »
Kikker is verliefd Al een tijdje werken we rond het thema 'vriendjes', naar aanleiding van het boek Kikker is verli ... Lees meer »
vrijdag Als de kinderen van school zijn, dansen de konijnen op tafel. Of ieder geval op het plein... Lees meer »
kanjerkring De kinderen proberen elkaar beter te leren kennen in de kanjerkring. Belangrijke punten bij deze ... Lees meer »
kerstsfeer De kerstboom versieren, met de kerststal spelen, een kerststal en kerstbomen maken in de bouwhoe ... Lees meer »
Sinterklaas-dag De kinderen waren heel blij met hun cadeautjes. Ze mochten er meteen mee spelen of hun pietendip ... Lees meer »
poppenkast voorstellingen Zo'n twee keer per dag genieten we bij ons in de klas van een voorstelling van 'de poppenshow'. ... Lees meer »
kruidnootjes Gisteren en vandaag zelf kruidnootjes gebakken. Alle ingrediënten van het recept in een kom geda ... Lees meer »
kruidnootjes Gisteren en vandaag zelf kruidnootjes gebakken. Alle ingrediënten van het recept in een kom geda ... Lees meer »
De poppenshow Een aantal kinderen heeft zelf deze speelhoek bedacht en gemaakt. Het begon als een kleine poppe ... Lees meer »
spelletjesmiddag De kinderen hebben zich weer vermaakt tijdens de spelletjesmiddag. Onder begeleiding van de juf, ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   

Nieuws

Contrabasdag feb. 2020
Wetenschap in school
Kerstdiner
Sinterklaas op bezoek
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.

Zoekfilter

Categorieën:
Auteurs:
  • Yvonne de Vette
  • Chantal Bouman
  • Richelle Noordover
  • Linda Woutersen
Zoeken: