Onze groepen

Onze school telt 22 groepen, van elk leerjaar hebben we meerdere groepen. Daarnaast hebben wij ook een peuterspeelzaal. Links in het menu kunt u de groepen aanklikken.
Regelmatig worden hieronder nieuwsberichten uit de klas geplaatst. Rechtsonder kunt u op groep filteren.

Groep 4A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Chromebooks Groep 8 legt vanmiddag groep 4 uit hoe ze werken met de chromebooks. Ze hebben heel fijn samenge ... Lees meer »
Kerststukjes maken Het was weer erg gezellig om met de hele klas kerststukjes te maken! Bedankt voor het extra groe ... Lees meer »
Sinterklaas Vanmorgen was Sinterklaas in de gymzaal aan het slapen. Nadat hij wakker was geworden gingen we ... Lees meer »
Rommelpiet Vanochtend bleek dat de rommelpiet weer op school was geweest. Wat een rommel hadden de pieten w ... Lees meer »
Foto's juffendag Beste ouders,Hier nog wat foto's van de super gezellige juffendag! Bedankt voor de leuke cadeaut ... Lees meer »
Foto’s juffendag Hierbij een paar foto’s van onze gezellige juffendag. Lees meer »
Juffendag groep 4a Lieve ouders bedankt voor de mooie cadeaus die wij hebben ontvangen met juffendag. We zijn er he ... Lees meer »
Natuurles: drijven en zinken Vandaag hadden we een leuke en leerzame les over drijven en zinken. Eerst hebben we met hulp van ... Lees meer »
Sinterklaasfeest Beste ouders/verzorgers, Nog even ter info: Morgen beginnen we gewoon om 8:30 tot 11:45. Wij heb ... Lees meer »
Rommelpiet en les op de kinderboerderij Vanmorgen was de rommelpiet geweest. Na het opruimen van de spullen kregen we les op de kinderbo ... Lees meer »
Kanjerschool Vandaag was de uitreiking van het Kanjerschoolbord. De wethouder was hierbij aanwezig. Lees meer »
verkeersles: apk van onze fietsen! Vandaag tijdens de verkeersles over veilig fietsen onze eigen fietsen bekeken! Lees meer »
Lekker lezen Vandaag mochten de kinderen zelf een plekje zoeken om lekker te lezen op de laatste dag voor de ... Lees meer »
Afsluiting kinderboekenweek Als afsluiting werd er heerlijk voorgelezen! De kinderen vonden het erg leuk. Bedankt! Lees meer »
Foto's uit groep 4a Zomaar een dag in groep 4a... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   

Nieuws

Contrabasdag feb. 2020
Wetenschap in school
Kerstdiner
Sinterklaas op bezoek
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.

Zoekfilter

Categorieën:
Auteurs:
  • Linda Woutersen
  • Marieke de Koning
  • Irene Martens
Zoeken: