Onze groepen

Onze school telt 22 groepen, van elk leerjaar hebben we meerdere groepen. Daarnaast hebben wij ook een peuterspeelzaal. Links in het menu kunt u de groepen aanklikken.
Regelmatig worden hieronder nieuwsberichten uit de klas geplaatst. Rechtsonder kunt u op groep filteren.

Groep 7A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Het schooljaar zit erop Alle dagen zijn afgeteld, de leuke activiteiten zijn gedaan, de klas is aan kant.....en het bij ... Lees meer »
Juffendag We hebben een hele gezellige ochtend achter de rug met tijdschriften meppertje, weerwolven spel ... Lees meer »
Aftelkalender Het einde van het schooljaar is in zicht. We gaan vanaf maandag aftellen naar de vakantie.Elke d ... Lees meer »
Actief oefenen met spelling We hebben de les van spelling buiten gedaan in de vorm van een Zweeds renspel. Wat een enthousia ... Lees meer »
Actief spelling oefenen Even een paar woorden van het blok herhalen.De woorden staan op de propjes, de kinderen hebben e ... Lees meer »
Kletsmuur en groepsopdracht Fijn om weer op school te zijn. Omdat er 2 groepen zijn hebben we de " kletsmuur " Kinderen kunn ... Lees meer »
Op de foto met..... Een greep uit de Padlet van 7A Lees meer »
Greep uit de Padlet van 7a Paasknutsels, elfjes, schaduw meten, lekker lezen, 3d dieren in huis, lekker in de tuin.....Gro ... Lees meer »
Challenge Pyjama Zie foto Lees meer »
Challenge Wees origineel met GEEL Lees meer »
Groep 7a online Bijna alle kinderen even gesproken en gezien. Met elkaar een spelletje gedaan. Super fijn om onl ... Lees meer »
Een greep uit de Padlet v 7a De kinderen doen enthousiast mee met de challenges. Zo leuk, iedereen v de klas kan meekijken, f ... Lees meer »
1e week thuis leren/werken Wat is er goed gewerkt door de kinderen en ouders van 7a.De kanjer opdracht (bedacht door meest ... Lees meer »
Wandel, wissel uit Oefenen met het hele werkwoord en het voltooid deelwoord, 2 vliegen in 1 klap. Lees meer »
Valentijnsdag Alle meisjes en de juf kregen van Cindy een tulp met een lief kaartje en van Quinty een chocolad ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 4Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  Volgende   Laatste   

Nieuws

Contrabasdag feb. 2020
Wetenschap in school
Kerstdiner
Sinterklaas op bezoek
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.

Zoekfilter

Categorieën:
Auteurs:
  • Linda Woutersen
  • Ilse Biemans
  • Gerard Vermeeren
  • Jacco van de Burgt
  • Lindy Huizinga
Zoeken: