Onze groepen

Onze school telt 22 groepen, van elk leerjaar hebben we meerdere groepen. Daarnaast hebben wij ook een peuterspeelzaal. Links in het menu kunt u de groepen aanklikken.
Regelmatig worden hieronder nieuwsberichten uit de klas geplaatst. Rechtsonder kunt u op groep filteren.

Groep 8A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
discofeestje!!! Het feest is in volle gang Lees meer »
Ouders en kinderen, onwijs bedankt voor het klassencadeau Beste ouders en kinderenSuper bedankt voor dit geweldige klassecadeau! Deze gaat vandaag niet me ... Lees meer »
Nieuwsbegrip: Gedichten 4 en 5 mei Vandaag kregen de kinderen bij Nieuwsbegrip de opdracht om een gedicht te schrijven in het kader ... Lees meer »
Het paasweekend van groep 8A Een kleine impressie van het paasweekend van groep 8A. Lees meer »
Foto opdracht FOTO OPDRACHT:Maak een leuke/gezellige/grappige/ontspannen/actieve foto van jezelf in de ㇩ ... Lees meer »
Maak een tekening van je werkplek De opdracht van vorige week was, maak een tekening van je werkplek. Hieronder te tekeningen van ... Lees meer »
Lekker Lezen Wilson was vandaag heerlijk aan het lezen. Ligt ie nou op de rand van de bank? En Shayne zit ook ... Lees meer »
Shayne blijft fit! Net uit het gips, niet kunnen basketballen bij de club, dus dan maar sporten met pappa!Shayne zo ... Lees meer »
Anekdote opdracht bij taal Tijdens de taalles vandaag kregen de kinderen een opdracht om hun eigen anekdote te schrijven. E ... Lees meer »
Lekker lezen in deze dagen. Michelle heeft een probleem.Ze heeft al deze boeken in 2 weken uitgelezen.Alleen kan ze de boeke ... Lees meer »
Uitdaging gekke werkhoudingen. Als uitdaging hebben wij vandaag gevraagd om een foto te sturen in een gekke werkhouding.Zo heef ... Lees meer »
Het eerste complimentenblad is binnen! Angelina heeft haar complimentenblad met lieve complimenten voor haar ouders ingestuurd.Als er m ... Lees meer »
Tweede plaats op het basketbaltoernooi! Na een toptoernooi zijn de kanjers van groep 8 tweede geworden op het basketbaltoernooi. Lees meer »
Escape Room in de klas Wat verschrikkelijk! Meester Jonah heeft al onze telefoons opgesloten in de laptopkast. Gelukkig ... Lees meer »
Door naar de finale!!! We zijn door de finale van het basketbal toernooi! Lees meer »
 
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   

Nieuws

Contrabasdag feb. 2020
Wetenschap in school
Kerstdiner
Sinterklaas op bezoek
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.

Zoekfilter

Categorieën:
Auteurs:
  • Linda Woutersen
  • Jacco van de Burgt
  • Jantine Hagen
  • Frank den Hollander
Zoeken: