Onze groepen

Onze school telt 22 groepen, van elk leerjaar hebben we meerdere groepen. Daarnaast hebben wij ook een peuterspeelzaal. Links in het menu kunt u de groepen aanklikken.
Regelmatig worden hieronder nieuwsberichten uit de klas geplaatst. Rechtsonder kunt u op groep filteren.

Groep 8A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Spelletjes spelen met groep 1/2 Vanmiddag hebben de kinderen van groep 8 samen met de kleuters spelletjes gespeeld. Zowel de kin ... Lees meer »
Lekker voorlezen aan groep 4 Traditiegetrouw lezen wij bij de start van de kinderboekenweek voor aan kinderen van de onderbou ... Lees meer »
Kanjerhulp in groep 7 Vandaag heeft een aantal kinderen uit onze klas geholpen in groep 7 met een kanjerles. Daarbij s ... Lees meer »
Einde kamp Rond 16.15 uur denken we op school terug te zijn Lees meer »
1 April De kinderen waren uitzonderlijk goed in meester Richard in de maling nemen. Wij hebben met alle ... Lees meer »
Systeemdenken in groep 8A Vorige week woensdag zijn wij met Nieuwsbegrip begonnen aan Systeemdenken. Bij Systeemdenken zoe ... Lees meer »
Eerste op het basketbaltoernooi! Zowel de jongens als de meisjes zijn eerste geworden op het basketbaltoernooi van de groepen 8! Lees meer »
kerstdiner in groep 8A Het kerstdiner begon met 2 prachtige kerstliederen van Maria en Isabella. Vervolgens hebben we g ... Lees meer »
kerststukjes maken Vandaag hebben wij op de gang kerststukjes gemaakt. Ze zijn erg mooi geworden. Lees meer »
Sinterklaasfeest Beste ouders/verzorgers, Nog even ter info: Morgen beginnen we gewoon om 8:30 tot 11:45. Wij heb ... Lees meer »
Wintercross Deze kinderen staan klaar om een topprestatie te leveren op de Wintercross 2018! Lees meer »
Kanjerles met ouders Vandaag hadden we bezoek van 5 ouders die een Kanjerles kwamen kijken. We eindigden de les met e ... Lees meer »
'Hoe haal ik het beste uit mezelf?' De kinderen hebben zelf en daarna in groepjes besproken wat zij nou nodig hebben om het beste ui ... Lees meer »
Natuur les gegeven door leerlingen Natuur les gegeven door leerlingen inclusief powerpoint Lees meer »
Cito eindtoets dag 1 Vandaag zijn we begonnen met de Cito eindtoets dag 1 Op het programma staat; Taal, rekenen, taal ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   

Nieuws

Voorleeswedstrijd
Boekenmarkt
Start kinderboekenweek
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.

Zoekfilter

Categorieën:
Auteurs:
  • Linda Woutersen
  • Jacco van de Burgt
  • Jantine Hagen
  • Frank den Hollander
Zoeken: