Onze groepen

Onze school telt 22 groepen, van elk leerjaar hebben we meerdere groepen. Daarnaast hebben wij ook een peuterspeelzaal. Links in het menu kunt u de groepen aanklikken.
Regelmatig worden hieronder nieuwsberichten uit de klas geplaatst. Rechtsonder kunt u op groep filteren.

Groep 6C

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Schoolreis De dag begon erg nat maar dat mocht de pret niet drukken. De zon kwam door, we werden weer droog ... Lees meer »
Projectdag Woordweb, PowerPoint met uitleg, filmpjes, werkblad en zelf in groepjes aan de slag met de organ ... Lees meer »
Paasontbijt Wat een gezellig begin van de dag zo. Lees meer »
Leren zichtbaar maken De kinderen hebben aandachtspunten bedacht. Zij hebben zelf gekozen waar ze de komende week aan ... Lees meer »
Anders rekenen Een deel van de klas is bij juf Brigitte aan het rekenen en wij rekenen ook maar dan op een ande ... Lees meer »
Excursie EIC Mainport Rotterdam Vandaag zijn we om 10.40 opgehaald door de bus en naar EIC Mainport in Rotterdam gebracht. We h ... Lees meer »
Renspel We zijn vanochtend aan de slag gegaan met de persoonsvorm en het onderwerp uit de zin halen. Nie ... Lees meer »
Djembé les Vanochtend hebben we Djembé les gekregen. Het was een groot succes. Lees meer »
Kanjer Propjes mogen gooien en er ook nog bij leren en herhalen. Dat is een leuke en leerzame combinati ... Lees meer »
Contrabasdag We begonnen met film kijken, daarna gingen we op pad voor een fotospeurtocht. Onderweg moesten w ... Lees meer »
Laatste dagje Vandaag was het voor Danique en Ilaysha de laatste dag in onze klas. Ze gaan allebei naar een an ... Lees meer »
Workshop drama Gister hebben de kinderen een workshop gekregen van het jeugdtheaterhuis. Wat deden ze enthousia ... Lees meer »
Sneeuwpret! Als er sneeuw ligt dan moeten er natuurlijk sneeuwpoppen gemaakt worden ? Lees meer »
Mindmappen bij de natuurles Vandaag hebben we de lesstof in een mindmap gezet. In tweetallen is er goed gewerkt! Lees meer »
Breakdance Vandaag heeft de klas een workshop breakdance gekregen.Ze vonden het erg leuk! Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   

Nieuws

Contrabasdag feb. 2020
Wetenschap in school
Kerstdiner
Sinterklaas op bezoek
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.

Zoekfilter

Categorieën:
Auteurs:
  • Linda Woutersen
  • Ilse Biemans
Zoeken: