Onze groepen

Onze school telt 22 groepen, van elk leerjaar hebben we meerdere groepen. Daarnaast hebben wij ook een peuterspeelzaal. Links in het menu kunt u de groepen aanklikken.
Regelmatig worden hieronder nieuwsberichten uit de klas geplaatst. Rechtsonder kunt u op groep filteren.

Groep 6C

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Sinterklaasfeest Beste ouders/verzorgers, Nog even ter info: Morgen beginnen we gewoon om 8:30 tot 11:45. Wij heb ... Lees meer »
Natuurles Les 3 van natuur ging over schilderen met licht. We hebben filmpjes gekeken om te zien hoe een r ... Lees meer »
Kanjerschool Vandaag was de overhandiging van het Kanjerschool bordje. De wethouder was hierbij aanwezig. All ... Lees meer »
Lekker lezen oftewel chill lezen Na een geschiedenisles en een muziekles met beweging weer even tot rust komen. Lekker lezen ofte ... Lees meer »
Woordenboek versus tablet Bij Nieuwsbegrip ging het om het ophelderen van onduidelijkheden. Er stonden wat moeilijke woord ... Lees meer »
Voorleeswedstrijd in de klas Vanmiddag hebben 8 kinderen meegedaan met de voorleeswedstrijd in de klas. We hebben er een geze ... Lees meer »
Voorlezen bij de kleuters Na de opening van de kinderboekenweek op het schoolplein, waar Danique mee mocht doen met de ope ... Lees meer »
 

Nieuws

Schoenmaatjes
Sinterklaas
Kanjerschool
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.

Zoekfilter

Categorieën:
Auteurs:
  • Linda Woutersen
  • Ilse Biemans
Zoeken: