Nieuws

Regelmatig wordt u middels diverse nieuwsberichten op de hoogte gehouden van wat er speelt op school. Dat kan via onze nieuwsbrief de Infobas of algemene nieuwsberichten. Leerkrachten plaatsen ook nieuws uit de klas, maar die staan vermeld onder Groepen.

de Avondvierdaagse

In de week van 11 juni werd voor het 37e jaar de Capelse Avondvierdaagse gelopen. Het schoolkamp van groep 8 was dit jaar gelukkig niet in de week van de Avondvierdaagse gepland, zodat er ook een aantal achtstegroepers mee konden lopen. Wat minder gunstig gepland, was de schoolvrije dag: op vrijdag. Om deze reden deden wij officieel mee van maandag 11 juni tot en met donderdag 14 juni.
De Avondvierdaagse wordt jaarlijks door zo’n duizend deelnemers gelopen. Dit jaar waren er 145 deelnemers van de Contrabas bij die voor een medaille meeliepen.

Op de startavond werd bij Hockey Club Capelle het evenement officieel geopend door burgemeester Peter Oskam. Nadat het lintje bij de start-/ finish boog was doorgeknipt, kon de wandeling beginnen. Elke dag stond er halverwege de route een kraam van onze oudervereniging. Hier werden de kaartjes gestempeld en kreeg je een flesje water en een stuk fruit.

Op donderdagavond ontvingen de meeste deelnemers een welverdiende medaille bij de finish, uitgereikt door juffrouw Lindy en juffrouw Richelle. Hopelijk is het volgend jaar weer zo’n topweek!

Media
  • 11-06-2018 Avondvierdaagse dag 1 4.2.jpg
  • medailles 1.jpg
  • medailles 2.jpg
  • 11-06-2018 Avondvierdaagse dag 1 1.jpg
  • 11-06-2018 Avondvierdaagse dag 1 2.jpg

Nieuws

Schoenmaatjes
Sinterklaas
Kanjerschool
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.