Nieuws

Regelmatig wordt u middels diverse nieuwsberichten op de hoogte gehouden van wat er speelt op school. Dat kan via onze nieuwsbrief de Infobas of algemene nieuwsberichten. Leerkrachten plaatsen ook nieuws uit de klas, maar die staan vermeld onder Groepen.

Schoenmaatjes

Dit jaar hebben we besloten mee te doen aan de Schoenmaatjes actie. Van schoenendoos tot onvergetelijk cadeau. Onderwijs is zoveel meer dan leren schrijven en rekenen. Door mee te doen met Edukans Schoenmaatjes leren kinderen een waardevolle les: dat geven om een ander belangrijk is. En krijgen leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden een onvergetelijk cadeau!
Onze kinderen hebben een schoenendoos gevuld met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Ze doen daarmee iets concreets voor vriendjes in arme landen.
De schoenendozen gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra voor straatkinderen.
De kinderen hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk spulletjes te verzamelen en deze in een prachtig versierde schoenendoos in te leveren. Al met al zijn er 182 dozen ingeleverd bij de organisatie. Het busje zat goed vol.
 
Media
  • IMG_7881

Nieuws

Contrabasdag feb. 2020
Wetenschap in school
Kerstdiner
Sinterklaas op bezoek
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.