Nieuws

Regelmatig wordt u middels diverse nieuwsberichten op de hoogte gehouden van wat er speelt op school. Dat kan via onze nieuwsbrief de Infobas of algemene nieuwsberichten. Leerkrachten plaatsen ook nieuws uit de klas, maar die staan vermeld onder Groepen.

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Schoolapp Sinds vorig schooljaar hebben wij een schoolapp. Deze app is met name bedoeld voor ouders van on ... Lees meer »
Samen buiten spelen Iedere maandagochtend spelen wij samen buiten: de kinderen van groep 1-2B en groep 1-2D. Juffrou ... Lees meer »
Werkweek groep 8 Lees meer »
de Avondvierdaagse Lees meer »
Projectdag 18 mei 2018 Lees meer »
Thema boerderij Afgelopen weken werd er druk voorgelezen en gezongen over de boerderij. Tijdens het thema hebben ... Lees meer »
Koningsspelen 2018 Vandaag hebben we net als vele andere basisscholen de koningsspelen/ sportdag gehouden. We ... Lees meer »
Airbrushen Een aantal kinderen heeft de naschoolse activiteit Airbrushen gedaan. De kinderen zijn dolenthou ... Lees meer »
Breinbrekers oplossen tijdens de plusklas Aan het einde van de middag van de plusklas hebben de kinderen van groep 6 hun hersenen aan het ... Lees meer »
Thema 'Spelletjes'. De afgelopen weken hebben wij met de peuters allerlei spelletjes gespeeld. Zo werden er bekertje ... Lees meer »
Paasontbijt op school Lees meer »
 
Pagina 3 van 3Eerste   Vorige   1  2  [3]  Volgende   Laatste   

Nieuws

Start kinderboekenweek
Sponsorloop Roparun
Paasontbijt
School versierd
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.