Voorschoolse opvang

IJsselkids B.V. verzorgt de VSO voor leerlingen van de Contrabas vanaf 7.30 uur. Deze opvang is er gedurende de schoolweken van de Contrabas. Klanten van de naschoolse opvang kunnen ook VSO afnemen in de vakantieweken.  

Inschrijven 
Wilt u van de VSO gebruik maken, dan kunt u daarvoor een inschrijfformulier ophalen in de ruimte van IJsselkids waar de opvang plaats vindt.
De pedagogisch medewerkers zijn tijdens de schoolweken aanwezig van 14:45-18:30 uur en buiten de schoolweken zijn wij geopend van 7:30/8:00-18:30 uur. U kunt zich ook inschrijven via de website van de IJsselkids. 

Abonnementen (vaste plaatsen) 
De prijs van een abonnement is afhankelijk van het aantal dagen dat uw kind op de VSO aanwezig is. Een abonnement is voor onbepaalde tijd. De betaling vindt plaats via automatische incasso. Voor beëindiging van uw abonnement geldt, zoals vastgesteld in de plaatsingsovereenkomst, een opzegtermijn van 1 maand. Contant betalen is niet mogelijk.
Voor de actuele tarieven verwijzen wij u door naar de website van IJsselkids of kunt u contact opnemen met de afdeling IPK op 010-2862777.

Agenda

ma 18 okt
vr 22 okt
Herfstvakantie
ma 27 dec
vr 07 jan
Kerstvakantie
ma 28 feb
vr 04 mrt
Voorjaarsvakantie
vr 15 apr
Goede Vrijdag (lesvrije dag)