Onze groepen

Onze school telt 22 groepen, van elk leerjaar hebben we meerdere groepen. Daarnaast hebben wij ook een peuterspeelzaal. Links in het menu kunt u de groepen aanklikken.
Regelmatig worden hieronder nieuwsberichten uit de klas geplaatst. Rechtsonder kunt u op groep filteren.

Groep 5A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
een onvergetelijke dag Juffendag 2020 ga ik niet meer vergeten. Ouders, kinderen en zelfs mijn moeder zijn maanden bez ... Lees meer »
voorlezen Op initiatief van Evi, die graag wilde voorlezen aan de kleuters, kwam het plan om dit te doen n ... Lees meer »
een geslaagd sinterklaas feest mooie surprises, een bezoek van de sint met cadeautjes voor de klas en veel gezelligheid! Lees meer »
gastles drama Een drama les vol emoties, de emotiekoffer. Veel plezier en zeker ook geweldige acteerprestaties! Lees meer »
de kinderboerderij in de klas Wat een geweldig leuke en leerzame les. De kinderen waren heel betrokken en zeer secuur bezig me ... Lees meer »
juffendag Vrolijke kinderen, heerlijk weer en mooie cadeaus. TOP dag. Lees meer »
waterdieren les op de kinderboerderij Vandaag hebben alle kinderen veel geleerd, over de natuur en over doorzetten... want wat was he ... Lees meer »
projectdag Vandaag stond in het teken van het lichaam. In alle groepen 5 konden de kinderen verschillende ... Lees meer »
Kerstfeest, wat een feest! Proosten met meester Timo, heerlijk eten in restaurant de klas met after party. Samen dansen op ... Lees meer »
Kerststukjes maken Vandaag hebben we, met fijne hulp van lieve moeders en een lieve opa en oma, geweldig mooie kers ... Lees meer »
sinterklaas pakt uit Wat een prachtige surprises waren er gemaakt. En dat voor een eerste keer. Groep 5 a mag trots z ... Lees meer »
Sinterklaasfeest Beste ouders/verzorgers, Nog even ter info: Morgen beginnen we gewoon om 8:30 tot 11:45. Wij heb ... Lees meer »
Voetbalfinale Woensdag hebben de jongens van de groepen 5 en 6 een lekker balletje gespeeld.Het is er sportief ... Lees meer »
Het griezelorkest in de Doelen 5a Een filmpje van ons optreden. (deze is alleen te bekijken via de website) Lees meer »
meespeelproject griezelorkest Vrijdag 13 april heeft groep 5a samen met groep 5b een denderend optreden gegeven in de doelen. ... Lees meer »
 

Nieuws

Contrabasdag feb. 2020
Wetenschap in school
Kerstdiner
Sinterklaas op bezoek
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.

Zoekfilter

Categorieën:
Auteurs:
  • Linda Woutersen
  • Teun Heijmans
  • Monira de Snoo
  • Timo Heikens
Zoeken: