Nieuws

Regelmatig wordt u middels diverse nieuwsberichten op de hoogte gehouden van wat er speelt op school. Dat kan via onze nieuwsbrief de Infobas of algemene nieuwsberichten. 

NIEUWS

Opening schoolplein 2

Vanochtend hebben Mark Privé en Lia van der Horst gezamenlijk het nieuwe schoolplein geopend. Daarbij werd tevens het 'nieuwe' kunstwerk onthuld, beschilderd met de figuren van de Kanjertraining. Een cadeau van Lia aan de school ter gelegenheid van haar afscheid als directeur.

De kinderen wisten hun weg op het schoolplein al snel te vinden.

Timo Heikens

Afsluiting jubileumweek

Voor diegene die er niet bij konden zijn.....

Foto's opening

Meester Eugène heeft ook nog foto's genomen. Hierbij een impressie.

Opening Lustrumweek

Vanochtend werd de aftrap gedaan van ons lustrumweek. De school bestaat inmiddels al ruim 40 jaar en dat willen we natuurlijk wel vieren. De opening werd gezamenlijk verricht door Lia van der Horst en Harriet Westerdijk, wethouder Onderwijs van Capelle a/d IJssel. Na een praatje van beiden werd het lint doorgeknipt en konden de festiviteiten beginnen. Maar niet nadat we met z'n allen het Contrabaslied hadden gezongen o.l.v. het kinderkoor.

Vervolgens gingen de kinderen naar hun klassen en werd er gestart met de verschillende activiteiten. Donderdagmiddag rond 13.00uur vindt een gezamenlijke spectaculaire afsluiting plaats op het schoolplein, waarbij u van harte wordt uitgenodigd.

Kikkervisjes verhuisd

De kikkervisjes zijn verhuisd naar een groter verblijf.


Als ze ongeveer zes weken oud zijn komen als het goed is de achterpootjes en gaan ze ook longen ontwikkelen. Ze kunnen dan niet meer onder water ademen.

Tegen die tijd krijgt hun verblijf een grote steen of een stuk hout waar ze op kunnen kruipen om te ademen.