Nieuws

Regelmatig wordt u middels diverse nieuwsberichten op de hoogte gehouden van wat er speelt op school. Dat kan via onze nieuwsbrief de Infobas of algemene nieuwsberichten. 

NIEUWS

Spreekbeurt, schoolvoetbal, paasontbijt, verkeerexamen

Een fijne drukke week hebben we weer achter de rug. Maandag zijn we gestart met de spreekbeurten over de landen. Milan en Djayro mochten beginnen. Ze hebben het goed gedaan!


Op woensdag was er schoolvoetbal. Wellicht heeft u het al gehoord maar zowel de jongens als meiden zijn door naar de finale! Hartstikke goed gedaan. Coaches bedankt voor het aansturen en aanwezig zijn op deze mooie dag.


Vanochtend was het paasontbijt op school. We hebben heerlijk met elkaar ontbeten en gesmuld van de warme eieren die door Antoinette zijn gekookt, bedankt hiervoor. De moeder van Djayro heeft ons in de klas geholpen! Irene jij ook bedankt!


We hebben in de middag naar chocolade eieren gezocht en een rekenactiviteit op het schoolplein gedaan. Ook was vandaag het herexamen voor verkeer. Iedereen is geslaagd! Super trots ben ik op jullie!!


Een fijn lang paasweekend gewenst en tot woensdag! ☺️

Paasontbijt

Wat genieten de kinderen van het heerlijke paasontbijt. Met grote dank aan de ouders, die de eieren gekookt hebben en de 3 dames, die gisteren alles klaargezet hebben. Dankzij jullie is het ontbijt weer een groot succes.

Mocht u denken, goh, ik had best ook wel even kunnen helpen, maar ik wist het niet, u kunt u zich altijd vrijblijvend aanmelden bij Joyce Geveling, moeder van Isa Lynn (groep 1-2A) en Anne May (groep 4A). Dat kan ook per mail joyce_geveling@hotmail.com Er zijn altijd activiteiten, waarbij vele handen licht werk maken, denkt u maar aan de sportdag, avondvierdaagse, kerstmaaltijd, het versieren van de school enz. Het verplicht u tot niks, want soms schikt het gewoon niet. Alle begrip hiervoor.

Timo HeikensMet pen schrijven

In de eerste twee weken na de kerstvakantie hebben de kinderen alweer veel nieuwe dingen geleerd. Ze hebben een nieuwe pen gekregen en ze zijn er erg blij mee als ze daarmee mogen schrijven.

Vandaag hebben we pinguïns op de slee in de sneeuw gemaakt en in de pauze zijn er zelfs kleine sneeuwpoppen gemaakt.

Fijn weekend.

Blauwe plekken theatervoorstelling

Vanochtend hebben de kinderen een theatervoorstelling gekregen over het boek: 'Blauwe plekken' van Anke de Vries.

Dit boek gaat over huiselijk geweld.

De kinderen waren erg onder de indruk van de voorstelling. Na de voorstelling hebben de kinderen nog nagepraat met de acteurs.

Catechese

Het project van catechese is Franciscus. Vooral thema over sober/ eenvoudig leven en liefde voor de mensen en dieren.

Op de foto hebben we Franciscus met de dieren om hem heen.

Deze plaat hangt ook op het prikbord in de klas. Laat uw kind maar vertellen.