Nieuws

Regelmatig wordt u middels diverse nieuwsberichten op de hoogte gehouden van wat er speelt op school. Dat kan via onze nieuwsbrief de Infobas of algemene nieuwsberichten. 

NIEUWS

Weekoverzicht

Jimmy is afgelopen zaterdag grote broer geworden van zijn zusje! Gefeliciteerd!

We hebben techniekles gehad van meester Micky en dramales van juf Siphra. Vandaag waren we een beetje onrustig, dus gingen we ons even ontspannen en konden we zelfs 3 minuten helemaal stil zijn.

Luis is vandaag 6 jaar geworden. Gefeliciteerd!

Fijn weekend en tot dinsdag.

Mediamasters

Afgelopen week was het de week van de Mediawijsheid. Daarbij hebben wij het geluk dat wij deel mogen nemen aan Mediamasters. Een verhaal waarbij wij vragen moeten beantwoorden voor bits. Tussen de klassen van 7 en 8 is het elk jaar een strijd wie de meeste bits haalt en wij hebben daarmee gewonnen. Vanaf maandag 13.00 uur kunnen we op de website van Mediamasters kijken hoe wij het landelijk hebben gedaan.

Samen spelen

De peuters zijn al heerlijk samen aan het spelen. Druk met picknicken, een treinbaan maken, spelen met de auto’s en kleine poppetjes. Heel gezellig

MediaMasters

We zijn vrijdag gestart met Mediamasters.

We spelen het ook komende week in de klas en vrijdag is de finale.

De kinderen kunnen ook thuis aan de slag om extra Bits te winnen op www.mediamasters.nl/leerlingen

Klassencode: Contrabas7A

Het is erg leuk en leerzaam. Gaan jullie samen aan de slag om Bits voor de klas te verdienen?Start nieuw thema

Na het weekend starten we in de groepen 1-2 met een nieuw thema: de bakker.

Vandaag hebben de kinderen de kletskaart mee naar huis gekregen om zo het thema goed voorbereid te beginnen. Mocht u dit gemist hebben dan hierbij nog een foto in de bijlage.

Hopelijk lukt het elk kind weer om iets toepasselijks van thuis mee te nemen. We maken er weer een leuke en leerzame periode van met elkaar!