Nieuws

Regelmatig wordt u middels diverse nieuwsberichten op de hoogte gehouden van wat er speelt op school. Dat kan via onze nieuwsbrief de Infobas of algemene nieuwsberichten. Leerkrachten plaatsen ook nieuws uit de klas, maar die staan vermeld onder Groepen.

Voorleeswedstrijd

Gisteren hebben de voorleeswedstrijden voor de groepen 5/6 en 78 plaatsgevonden. Na diverse voorrondes zijn uit alle groepen een nr. 1, 2 en 3 gekozen. De groepswinnaars hebben op het podium nogmaals hun favoriete stukje voorgelezen en vervolgens werd er een winnaar aangewezen.

Bij de groepen 5 en 6 waren de nr. 2 en 3 de juryleden. Het was geen makkelijke keuze, maar uiteindelijk hebben zij gekozen voor Katja uit groep 6A. Zij kreeg uit handen van meester Timo een leuk kinderboek als cadeau. Voor de nr. 1 uit de groepen 7 en 8 was het misschien nog wel veel spannender. Want de winnaar ging namelijk door naar de regionale voorleeswedstrijden, waarbij dus andere scholen vertegenwoordigd zijn. Daarom bestond de jury deze keer uit een aantal ouders, die de voorlezers beoordeeld hebben op toon, tempo, voordracht enz. Het was geen makkelijke keuze, want alle deelnemers deden het allemaal fantastisch, zij waren niet voor niets nr. 1 geworden in hun eigen groep. Uiteindelijk kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is Maria geworden uit groep 8A. Ook zij heeft een mooi boek gekregen.

Wij wensen Maria heel veel succes in de volgende ronde.

Voor een impressie kunt u bij Foto's kijken.

 

 

Media
  • IMG_7591 Medium

Nieuws

Sponsorloop Roparun
Paasontbijt
School versierd
Kerstdiner
MEER NIEUWS

Agenda

No events to display.