Voor- en naschoolse opvang

Gro-up kinderopvang verzorgt de VSO voor leerlingen van de Contrabas vanaf 7.30 uur. Deze opvang is er gedurende de schoolweken van de Contrabas. Klanten van de naschoolse opvang kunnen ook VSO afnemen in de vakantieweken.   Inschrijven  Wilt u van de VSO gebruik maken, u kunt zich inschrijven via de website van Gro-up kinderopvang. Abonnementen (vaste plaatsen)  De prijs van een abonnement is afhankelijk van het aantal dagen dat uw kind op de VSO aanwezig is. Een abonnement is voor onbepaalde tijd. De betaling vindt plaats via automatische incasso. Voor beëindiging van uw abonnement geldt, zoals vastgesteld in de plaatsingsovereenkomst, een opzegtermijn van 1 maand. Contant betalen is niet mogelijk. Voor de actuele tarieven verwijzen wij u door naar de website van Gro-up of kunt u contact opnemen met klantcontact en advies 010 286 14 21

 

 

BEREIKBAARHEID EN TARIEVEN

Gro-up kinderopvang verzorgt de VSO en NSO voor leerlingen van de Contrabas. U kunt ons vinden op Klarinet 1, inpandig bij De Contrabas.  Telefoon  Eveline Haak, locatiemanager 010 - 4421816  (ma, do, vrij)

Manuela Kuiper, adjunct locatiemanager 010 – 4506640  (ma) Abonnementen  Overzicht van de tarieven vindt u in de op de website van gro-up kinderopvang. U kunt hierover ook contact opnemen met klantcontact en advies 010 286 14 21 Meer informatie vindt u hier.

Agenda

di 26 mrt
Landelijk Verkeersexamen
do 28 mrt
Paasontbijt
vr 29 mrt
Goede Vrijdag (lesvrij)
zo 31 mrt
1e Paasdag