Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal ‘De Kleine Bas’ wil een leef- en ervaringswereld creëren, waarin ruimte wordt gegeven aan de eigenheid van de peuter, maar ook aandacht wordt gegeven aan het spelen in groepsverband. Elke peuter moet zich prettig kunnen voelen en zich kunnen ontplooien. Veel mogen bewegen, ontdekken en nieuwsgierig zijn is in deze fase essentieel. We stimuleren peuters daarbij in alle ontwikkelingsgebieden. De Kleine Bas is een peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Gevestigd in de Contrabas

Wij zijn trots op onze locatie. Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om ervoor te zorgen dat alle peuters zich optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving. 

Ouderbetrokkenheid

Met heel veel plezier werken wij met de peuters en de ouders. Wij zijn ervan overtuigd, dat een hoge ouderbetrokkenheid een positief effect heeft op de ontwikkeling van de peuters.

Jaarlijks wordt de Kleine Bas door de GGD gecontroleerd. Via deze link kunt u het rapport lezen.

1

Spelen

2

Ontmoeten

3

Ontwikkelen

4

Signaleren

5

Ondersteunen

Doe meer met Bas

Wij werken met het VVE-programma ‘Doe meer met Bas’ en Logo 3000. Wij hanteren een LVS (leerlingvolgsysteem) om de peuters goed te kunnen volgen in hun ontwikkeling.

Hier kunt u ons vinden

U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen bij ons op school.

Openingstijden

Maandag                8:15 tot 15:45
Dinsdag                  8:15 tot 13:30
Woensdag             8:15 tot 15:45
Donderdag           8:15 tot 13:30
Vrijdag                    8:15 tot 13:30

Bezoekadres

Gong 3
2907 GG Capelle a/d IJssel

Inspectierapporten

Datum

Download

Nog geen notulen beschikbaar.

Kom sfeer proeven!

Wij snappen dat u de peuterspeelzaal graag met eigen ogen wilt zien. In een kennismakingsgesprek laten wij u meer zien van de peuterspeelzaal  en proberen wij een antwoord te geven op al uw vragen. Plan nu een kennismakingsgesprek in.

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze PRIVACY POLICY voor meer informatie.